Hotel ’t Witte Huys

Bosschestraat 2
2587 HE Den Haag
tel: 0031703553712tel: 0031703553712Routebeschrijving

In de gezelligste badplaats van Nederland, SCHEVENINGEN, vindt U ons hotel. Ons 2** familie hotel ligt op een ideale lokatie in hartje Scheveningen.Wij zijn gesitueerd recht tegenover het Fortis Circustheater en op 100 meter van het Holland Casino, Pathe Cinema, de boulevard en natuurlijk het strand. Ook Madurodam en Sea Life zijn leuke attracties die binnen 10 minuten te belopen zijn vanaf ons hotel.

Alle 11 kamers plus appartement hebben bad en/of douche en toilet, televisie en radio, waterkoker en WiFi. Het ontbijtbuffet wordt doordeweeks geserveerd van 07.00 uur tot 09.30 uur in het restaurant. In het weekend is het ontbijt van 09.00 uur tot 10.30 uur.

Tevens beschikt het hotel over een bar. Bij voldoende animo is de bar open. Ook in de directe omgeving van ons hotel liggen volop uitgaansmogelijkheden.

Inchecken is mogelijk vanaf 13.00 uur. Komt U na 16:00 uur, dan zouden wij dat graag van te voren even willen weten.

Parkeren is beperkt mogelijk met parkeervergunningen van het hotel, echter zit er ook een grote parkeergarage op 2 minuten lopen van ons hotel. Er is dus voldoende gelegenheid uw auto te parkeren.

Kamers

Omgeving

Scheveningen

Het Strand van Scheveningen

Het kilometerslange zandstrand van Scheveningen is het meest veelzijdige strand van Nederland, 4 seizoenen lang worden er evenementen georganiseerd en is het overal vrolijk en druk, zeker op warme dagen. Zoekt u wat meer rust dan is er het Zwarte Pad, Belgisch Park of loopt u via de duinen naar een rustig stukje strand.


Eten en drinken

De hele zomer staan er prachtige strandpaviljoens op het strand waar u heerlijk kunt eten met uitzicht op de zee. Op het strand worden ligbedden en schermen verhuurd. Aan de kop van het strand vindt u de havens van Scheveningen. Daar kunt u verse vis kopen of dineren in een van de restaurants die uitzicht bieden op de binnenhaven. 


Winkelen

Op de boulevard van Scheveningen kunt u ook lekker winkelen. De overdekte Palace Promenade is in de zomer zelfs tot 22:00 uur geopend. 
 

Evenementen

Op de website www.scheveningen.nl vindt u een overzicht van evenementen. Wie kent niet het vuurwerkfestival, maar er zijn ook volleybal competities, optredens en muziekfestivals.

Route

Hoe ons bereiken

Met het openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station is ons hotel perfect te bereiken met de tram nr. 9.
Binnen 15 minuten bent U met de tram in Scheveningen. 
U moet dan uitstappen bij de halte Circustheater. 
Tevens kunt U ook vanaf Centraal Station bus nr. 22 nemen naar Scheveningen, en uitstappen voor Pathe Cinema. 

Wat betreft de verbinding naar het World forum Congresgebouw. 
Eveneens 2 minuten van ons hotel verwijderd is de halte van tram 1 of bus 21. 
Deze brengen U binnen 10 minuten naar het World Forum Congrescentrum. 

Vervoerbewijs is in de tram of bus te koop, alsmede stadsretours, zijn in ons hotel te verkrijgen. 


Met de Auto

Gratis parkeerplaatsen zijn zeer schaars in Scheveningen. Ons hotel beschikt over een beperkt aantal parkeervergunningen van de gemeente Den Haag. Indien beschikbaar, kunt U een parkeervergunning verkrijgen ad € 15,- per overnachting, en hiermede kunt U in de directe omgeving van het hotel parkeren. 

Mochten er geen vergunningen meer beschikbaar zijn van ons hotel, dan kunt U de auto parkeren in de parkeergarage (2 minuten loopafstand van het hotel). Bij aankomst in ons hotel worden U de mogelijkheden uitgelegd. Parkeren in de parkeergarage kost ongeveer € 19,- per 24 uur. 

Reserveringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden

Privacy beleid